Rosbief gevuld met cottage cheese, radijsjes en lente-ui

Rosbief gevuld met cottage cheese, radijsjes en lente-ui

‘Hot town, summer in the city (…)’ – The Lovin’ Spoonful
Met dit gerechtje is het niet alleen zomer in de stad, maar ook zomer op jouw bord.

Ingrediënten:
-8 dunne sneden rosbief
-peper en zout
-4 eetl. cottage cheese
-2 eetl. mayonaise
-1 lente-ui
-2 eetl. verse dille
-een halve krop ijsbergsla
-4 radijsjes

Bereiding:
-was en snij de lente-ui in ringetjes
-was en snij de radijsjes in fijne stukjes
-was en hak de verse dille fijn
-was de ijsbergsla en snij fijn
-leg de sneden rosbief op een plank en kruid met peper en zout
-meng de cottage cheese samen met de mayonaise, de lente-ui, de dille en de radijsjes
-voeg er de fijngesneden ijsbergsla bij
-leg op elke snede rosbief een deel van het cottage cheese-mengsel en rol de rosbief op
-steek de rolletjes rosbief indien nodig vast met een tandenstoker

Tip: ook lekker tussen een broodje

Smakelijk,
Charlotte

Plaats een reactie